PROGRAMMA 2016

*Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Door (weers-)omstandigheden kan het programma gewijzigd worden. Als dit voor u van belang is, melden we dit op het mededelingenbord en op onze Facebook pagina.

Zondag 14 augustus

Zondagmiddag tussen 16:00 en 17:00 kunnen de T-shirts en je naamkaartjes opgehaald worden en eventueel kan er nog betaald worden, als dat nog niet gedaan is.
Ook kunt u uw kind nu inschrijven voor het uitstapje wat we dinsdag hebben, dit i.v.m. de planning van de bussen.

Maandag 15 augustus

Maandagochtend om 9:30 begint de JOL, eventueel kunt u dan ook het T-shirt en het naamkaartje nog komen halen. U staat dan wel wat langer te wachten.
Als opening van de JOL beginnen we natuurlijk met een lekkere traktatie. Uiteraard wordt er gezongen!
Daarna gaan de 7-12 jarigen beginnen met het bouwen van hun hutten. Ze doen dit in groepjes die ze zelf mogen kiezen.
Zoals iedere dag is deze eerste JOL dag om 15:30 afgelopen en mogen alle kinderen weer lekker naar huis.

Dinsdag 16 augustus

Dinsdag gaan we verder met het maken van de hutten en doen we spelletjes.

’s Avonds worden de ouders van 7-12 jarigen gevraagd om samen met hun kind de hutten verder af te maken of te verstevigen. Deze OUDER-TIMMER-AVOND is van 19:00 tot 21:00. Op veler verzoek doen we dit jaar niet eerst een spel met de ouders, maar gaan we gelijk beginnen.
Wij zorgen voor koffie, thee, limonade en koekjes. Neemt u zelf hamers en andere gereedschappen mee? Ook plastic zeil om de hutten waterdicht te maken is welkom.

Woensdag 17 augustus

Woensdag hebben we sportdag. De 4-6 en 7-12 jarigen mogen zich om beurten uitleven op de springkussens en andere leuke spellen doen.

Tussen de middag eten we met zijn allen pannenkoeken op het JOL terrein. We delen dinsdag middag pakken pannenkoekenmix uit aan de ouders, met de vraag om pannenkoeken voor ons te bakken en die woensdagochtend te brengen.

Donderdag 18 augustus

Donderdag gaan we gewoon lekker de hele dag JOL-len. Leuke spelletjes doen in het JOL bos en in het park.

Vrijdag 19 augustus

Vrijdagochtend is er JOL van 9:30 tot 12:00. Vrijdagmiddag hebben alle kinderen vrij.
Vrijdagavond is er een avondspel voor de 10-12 jarigen, na het avondspel sluiten we gezellig af met een kampvuurtje. Deze avond duurt van 19:30 tot 22:30. ALLE kinderen dienen opgehaald worden door een ouder, we laten niemand alleen in het donker naar huis gaan.

Weekend!!

Zondagmiddag hebben we een reünie voor oud-JOL leiding.
Bent u of kent u nog oud-leiding? Neem dan contact op met Saskia, via jolhoefplan@gmail.com

Maandag 22 augustus -Let op- veranderd!

Vandaag gaan we een dagje uit naar het Linnaeushof. We vragen alle kinderen om hun eigen groene JOL T-shirt te aan te trekken vandaag, zodat we jullie niet kwijtraken.
Wat moet je meenemen? In ieder geval je zwemspullen, een handdoek en droge kleren.
We krijgen allemaal een lunchpakketje van de AH in de Hoef, dus je hoeft geen eten mee. Wij zorgen zoals altijd voor extra drinken en iets te snoepen overdag.
We vragen alle ouders om de kinderen géén geld mee te geven.
We zijn om 15:30 weer terug op het JOL terrein.

Dinsdag 23 augustus
Vandaag gaan we weer lekker verder met JOL-len, we bekijken of de hutten nog een extra touch-up nodig hebben en gaan weer leuke spellen doen.

Woensdag 24 augustus

Woensdag is de kinderkermis. ’s Ochtends doen we met zijn allen een spellenparcours in het park.

’s Middags worden alle ouders, grootouders, buren en bekenden uitgenodigd om langs te komen op ons PARTIJTJE. We hebben dan voor iedereen leuke spelletjes om te zien wie er sterker/slimmer/sneller of handiger is. Een vakkundige jury gaat de hutten jureren en uiteraard mogen de bezoekers ook hun stem uit brengen op hun favoriete hut. We verkopen koffie/thee/limonade/snoep tegen een kleine vergoeding.

Net als vorig jaar hebben we een grabbelton voor de kinderen en sluiten we af met een verloting voor groot en klein. Als u nog een leuke prijs of prijsjes heeft, dan zijn we daar erg blij mee. U kunt ze vandaag meenemen, maar we vinden het ook heel fijn als ze al wat eerder gebracht worden. De opbrengst van deze dag is uiteraard voor de JOL.

Donderdag 25 augustus

Donderdag gaan we al weer afbreken. Na het maken van een foto van de kinderen met hun leiding bij hun hut, gaan we deze lekker slopen. We kunnen nog HULP van ouders gebruiken hierbij. Heeft u ook zin om lekker te slopen en ons te helpen om al het hout in de container stoppen? Meld dit dan bij onze materiaalmannen: Harold, Stefan of Luuk.

De kleuters gaan lekker ergens anders heen vandaag. Die hoeven al die sloopacties niet te zien.

Vrijdag 26 augustus

Vrijdag is alweer de laatste dag van de JOL. We eindigen deze JOL met een geweldig eindspel en een goudgele traktatie voor alle kinderen. Deze dag eindigt voor de kinderen om 12:00. Daarna gaat de leiding de tenten afbreken en alles opruimen.