JOL programma update – wo 11-08

      Geen reacties op JOL programma update – wo 11-08

We zijn gestart, de hutten staan, de eerste pleisters zijn geplakt, de limonade voorraad is al weer aardig geslonken.
Wat gaan we nog doen de komende tijd?

Vandaag, woensdag, gaan we lekker spelen op de springkussens die we op het schoolplein bij de Driemaster neerzetten. Dat doen we in groepen, omdat we anders ongelukken krijgen. Tussen de middag gaan we met zijn allen pannenkoeken eten, die de ouders voor ons gebakken hebben.

Vrijdag is de JOL maar tot 12:00. Voor de oudste groep kinderen, 10-12 jarigen (de blauwe groep) is er een avondspel. We beginnen om 19:30 en de kinderen mogen worden opgehaald om 22:00

Maandag gaan we met de hele groep lekker spelen in een grote speeltuin in de buurt. We krijgen de lunch gesponsord van de AH in de Hoef. We starten en eindigen zoals iedere dag op het JOL-terrein.

Woensdag is er een Fancy-Fair. Dat is voor de kinderen de hele dag feest, met optredens en een verloting. Lootjes hiervoor kunt u vanaf maandag kopen bij het loten verkooppunt wat voor bij de weg staat aan het begin en einde van de JOL.
Helaas mogen er geen ouders op het terrein zijn deze dag, maar we zorgen er voor dat we goed bijhouden wie welke lootjes heeft, zodat de gewonnen prijzen goed terecht komen.
Heeft u nog een leuke prijs beschikbaar? U kunt deze meegeven aan uw kind en bij de leidingtent in laten leveren.
Tevens is deze dag de finale van Heel JOLland bakt. De koekjes en taartenwedstrijd die we houden. Ook daar zijn leuke prijzen mee te winnen!

Vrijdag is alweer de afsluiting van de JOL. We stoppen om 12:00 en de kinderen krijgen nog een lekkere goudgele traktatie voor ze naar huis gaan.

Tot zover de update,
Groetjes,
Leidingteam JOL Hoefplan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *