Veel gestelde vraag: “Moet mijn kind iedere dag komen?”

We krijgen de laatste week veel mails met daarin iedere keer ongeveer dezelfde vraag: “Is het erg als mijn kind niet iedere dag komt?”
Het antwoord is iedere keer hetzelfde: “nee, natuurlijk niet!”

Het is helemaal niet erg als de kinderen niet iedere dag zijn aanwezig zijn. Je hoeft dit ook niet vooraf te melden, ook niet als ze wel komen. Ook als je een paar dagen later terug komt van vakantie, kan je kind gewoon nog meedoen. We bewaren het T-shirt en het naamkaartje tot jullie er zijn. Meld je gewoon bij de entree bij de inschrijftafel en alles komt goed.

Er is echter één uitzondering en dat is de dag dat we ons uitje hebben en met de bus weggaan. We hebben een beperkt aantal zitplaatsen “ingekocht” . Het is heel lastig als we met meer kinderen dan zitplaatsen op stap willen, maar het is ook heel kostbaar als we lege plekken hebben in de bus.
We vragen daarom aan iedereen om tijdens de JOL op een intekenlijst APART aan te geven of je kind meegaat met het uitje. Het uitstapje is dit jaar op dinsdag 23 augustus.

Als je je kind halverwege de dag op komt halen, omdat het bijvoorbeeld naar de tandarts moet, willen we dat wel graag even weten. Meld je dan af bij de leiding, anders blijven we zoeken naar jouw kind.

We willen wel een waarschuwing plaatsen voor ouders die denken dat hun kinderen te jong zijn om een hele JOL mee te doen; Ze vinden zelf van niet!
Kinderen die eenmaal bij de JOL zijn geweest, willen nooit meer weg. Volgend jaar willen ze ook niet mee op vakantie, als die tijdens de JOL is.
Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *