AVONDETEN

Zou je ons willen helpen met koken, door 1 gerecht te maken voor ons avondeten?

Na een hele dag intensief met de kinderen bezig geweest te zijn, hebben we echt geen zin meer om nog te koken. Wil je ons helpen?

We gaan een soort buffet maken, waar we verschillende gerechten neerzetten.

We vragen jullie hulp door te vragen om 1 gerecht voor 5 á 6 personen voor ons te maken. Dat is makkelijk te maken en bij 5 of 6 gerechten hebben we voldoende te eten voor alle leiding. Dat zijn iedere dag ongeveer 25 personen.

Om het makkelijk te maken en iedereen inspiratie te geven, gaan we iedere dag een thema geven en wat voorbeelden wat je zou kunnen maken. Bijvoorbeeld de Italiaanse dag. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld lasagna, pizza, macaroni, een gezonde salade of een lekker toetje.

Je mag natuurlijk ook meerdere gerechten maken, of zelfs de hele maaltijd voor ons regelen. Alleen of met een groepje buren of vrienden. Reserveer dan een hele dag en misschien bedenk je zelf wel een leuk thema diner.

Schrijf je nu in, kies een dag die jou goed uitkomt of kies een thema wat je aanspreekt. (of beiden)

We nemen contact met je op om verder af te spreken. Heb je nu al vragen of suggesties: neem dan contact op met ons sponsorteam, mail naar: sponsoring@jolhoefplan.nl