Tussen de middag

Tussen de middag
Alle kinderen blijven tussen de middag bij ons eten. Wilt u zorgen dat ze zelf brood en evt. een pakje drinken meenemen! De lunchpakketjes kunnen warm worden, denkt u hieraan bij het beleggen van het brood? Geen fruit mee geven i.v.m. insecten (wespen).

Voor de 4-6 jarigen worden de lunchpakketjes bij binnenkomst verzameld en tussen de middag weer uitgedeeld door de leiding. Wilt u hun lunch in een klein plastic tasje of broodtrommel doen en hun naam erop zetten?
De 7 t/m 12 jarigen bewaren hun lunchpakketjes in hun eigen hut.

Wij hebben lunchpauze van 12:00 tot ongeveer 13:15. De kinderen eten hun broodje in de hut, of aan de tafels die we neerzetten. Als ze klaar zijn met eten, mogen ze even lekker zelf spelen of knutselen.
De leiding wil ook graag even rustig kunnen eten, dus we vragen hulp aan ouders om even op te letten tijdens de lunch. Wilt u ons helpen? Mail dan naar sascha@jolhoefplan.nl of kijk tijdens de JOL op het overblijfrooster of er nog hulp nodig is.

Wij zorgen gedurende de rest van de dag voor extra drinken en iets te snoepen voor alle kinderen. Wilt u daarom geen extra snoep of koekjes meegeven aan uw kind. Ook niet om te “verkopen” vanuit de hutten.

Als uw kind i.v.m. een dieet ander drinken of eten nodig heeft, dan kunt u dit bij de projectleiding afgeven. Wij zorgen dan dat uw kind dit tijdens de drinkpauzes krijgt.